HOUDA Makrai

coordinator READY2START

I AM

Dynamisch en vastberaden, ik ga geen enkel obstakel uit de weg. Voor mij bestaat falen niet, het is synoniem aan succes omdat het een vorm van leren is!
Ik ben van nature empathisch, altijd bereid om te luisteren en goed advies te geven. Ik beweeg me op ieders tempo!
Ik ben ook heel creatief en zit vol ideeën.

I WANT

Een agent van verandering zijn is geweldig .... Maar de katalysator van verandering zijn is nog beter! Ik wil elke jongere de kans geven om hun eigen agent van verandering te worden en zo de impuls, de trigger te creëren die alles in hun leven zal veranderen.
Ik wil gediversifieerde ondersteuning op maat bieden en tegemoet komen aan de behoeften van deze nieuwe generatie door hen iets concreets te bieden.

I CAN

Ik kan gemakkelijk een speciale vertrouwensband smeden met jongeren en hun steun en toeverlaat worden.
Ik put uit hun verhalen en confronteer hen met hun realiteit. Ik drijf ze tot het uiterste, om over hun grenzen heen te gaan, om hun bewustzijn te vergroten, hun vaardigheden te ontwikkelen, hun zelfvertrouwen te vergroten en dingen in beweging te krijgen!
Ik kan individuele of groepscoaching aanbieden.

I NEED

Ik moet leren van de ontwikkeling van jonge mensen! Het is essentieel om betekenis te vinden in mijn acties als ik mijn potentieel wil vervullen, mezelf wil uitdagen en beter in een behoefte wil voorzien.
Ik moet mezelf omringen met goede vibes, om in teamverband maar ook zelfstandig te kunnen werken.